Beurzen

Kids Universe Inkoopdag, maandag 9 april 2018 in de jaarbeurs Utrecht

Op maandag 9 april staan wij op de Kids Universe Inkoopdag in de Jaarbeurs te Utrecht, onderdeel van Trade Mart. Trade Mart is het inkoop- & inspiratieplatform voor retail en verbindt marktpartijen, deelt kennis en stimuleert slimmer ondernemen. Wij hebben mooie aanbiedingen voor u klaar staan en ontvangen u graag! De beurs vindt plaats van 10.00 uur tot 17.00 uur.

 

Onderwijsbeurs, woensdag 4 april 2018 in Kortrijk

Op woensdag 4 april 2018 organiseren vzw West-Covo en Kortrijk Xpo voor de 67ste maal de drukst bezochte onderwijsbeurs van Vlaanderen.
De beurs vindt plaats van 8.30 uur tot 15.00 uur in Kortrijk Xpo hal 6.

Op Tools4schools kunnen leerkrachten en directie van het basisonderwijs, secundair onderwijs, logopedisten, ergotherapeuten en kinderverzorgsters kennis maken met boeiende leerstrategieën en de nieuwste educatieve materialen. Twickto laat hier de nieuwste ontwikkelingen op educatie gebied zien.

Bezoek aan Tools4schools is volledig gratis, u betaalt geen toegangsprijs.

Adres:
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk (België)

 

Spielwarenmesse 2018: Twickto, het constructiespeelgoed next level

We hebben hard gewerkt aan de ontwikkeling van ons nieuwe merk en assortiment. De inspiratie en reacties van onze doelgroep van kinderen en hun ouders als meest belangrijke fundament. Het eindresultaat hebben we gezamenlijk bereikt en maakt ons trots. Ons verhaal hebben wij gedeeld op de Spielwarenmesse in februari 2018.

Wij ontmoeten u graag op een volgende beurs!

Afspraak beurs

Bedrijfsgegevens

Contactpersoon

Bedrijfsgegevens

Twickto B.V.

Dedemsvaartseweg-Zuid 59
7775 AC Lutten
Nederland

info@twickto.com
+31 (0)523 687 580