Assortiment

Assortiment

Een assortiment vol creativiteit

Daar kunnen kinderen alle kanten mee uit

We hebben drie productlijnen binnen ons assortiment namelijk de theme packs, de creative packs en de educational sets. Alle producten bevatten uiteraard de Bricks, Twicks en de TwickTool. En daarnaast hebben de theme packs allerlei specifieke onderdelen zoals wielen, scharnieren, plaatdelen en propellers. En de educational sets zijn speciaal ontwikkeld voor toepassingen binnen het onderwijs en buitenschoolse omvang.

Twickto Creative packs

Creative packs

De creative packs zijn uitdagend en bieden talloze mogelijkheden om er iets moois mee te bouwen.

Twickto Theme packs

Theme packs

De theme packs bestrijken vijf themawerelden. Stuk voor stuk aansprekend bij de doelgroep: Aviation, Construction, Vehicles, Harbour en Farm.

Twickto Education Sets

Education sets

Uit onderzoek blijkt dat Twickto constructie speelgoed de ontwikkeling van kinderen stimuleert en de fantasie prikkelt.

Twisten en clicken met de bricks en de twicks

De veelkleurige bouwstenen van Twickto noemen we de Bricks. Die koppel je aan elkaar met koppelstukken, die we de Twicks noemen. Je koppelt de Bricks met de Twicks door ze te twisten en te clicken. In bepaalde constructies heb je even een sleutel nodig om door te kunnen bouwen. Dat is de TwickTool.

Twicks en Bricks en de TwickTool: da’s alles wat je nodig hebt. Daarmee kun je alles bouwen wat je kunt bedenken. En het mooie is: met Twickto kun je alle kanten uitbouwen. De magie zit in de symmetrie.